Etusivulle
Uusin pääkirjoitus
Artikkelit
News in english
Tapahtumia
Yhteystiedot
Kirjakauppa

Tilaukset
Linkit
Lukijoiden mielipiteitä
Hintoja ilmoittelusta

Mikä ihmeen Vapaa Sana? Katso tuonnempana alhaalla.

 

What is Vapaa Sana?
Vapaa Sana is a weekly tabloid published in Toronto in Finnish and partially in English. Published since 1931, the weekly claims to be the leading Finnish language media in North America. More

This website
At vapaasana,com the paper offers a selection of material published in the Vapaa Sana. Besides this side, the company maintains also (www) finnishcanadian.com ja canadansanomat.com

Meille töihin?
Vapaa Sana ottaa vastaan Suomesta Centre for International Mobilityn harjoittelijoita. Lue tästä, mitä Vapaa Sana edellyttää.


Mikä ihmeen Vapaa Sana?
Vapaa Sana on riippumaton viikkosanomalehti, joka ilmestyy kerran viikossa Torontossa. Lehden nimi periytyy 1930-luvulta.Nimi johtaa joskus lehteä tuntemattoman pitämään Vapaata Sanaa hengellisenä lehtenä. Sitä se ei kuitenkaan ole.

Näillä sivuilla tarjoamme poimintoja sisällöstä, emme koko aineistoa. Vapaa Sana on tilauspohjainen lehti. Vuosikerta maksaa Kanadassa 100 dollaria ja GST-veron, nopeammin kirjepostina 150 dollaria.Tilaukset numeroon 1(416) 321 0808, klo 10-13 Toronton aikaa arkisin.


Yhtiömme
Kustannusyhtiö Vapaa Sana Press julkaisee viikkosanomalehtiä Vapaa Sana (Toronto) ja Canadan Sanomat (Thunder Bay). Yhtiön internetsivustot ovat www.vapaasana.com, www.canadansanomat.com ja www.finnishcanadian.com.

Yhtiön omistajapohja käsittää toistakymmentätuhatta kanadansuomalaista. Hallituksen puheenjohtaja on nyt John Majanlahti.

Kyselyjen johdosta ilmoitamme, että internetosoite vapaasana.net ei liity tämän kustannusyhtiön toimintaan.

Historiamme
Kesällä 2008 ilmestyi Lauri Toiviasen kirja Vapaan Sanan vaiheista. Tämän linkin takana voitte lukea myös VS:n 75-vuotisjuhlanumeron reportaaseja ja haastatteluja.

Torontoa uudelle?
Mitä kaupungin perinteinen suomalaiskenttä voi tarjota tulokkaalle? Kaupungin "vanhat suomalaiset" varmasti yllättävät nykysuomalaisen, mutta kokemus voi olla kiinnostavakin.

Kolumneja
Vuoden 2010 alkupuoliskolla kolumneja lehteen kirjoittaa Johannes Niemeläinen.

 


  

ADVERTISING RATES:

NON-PROFIT $5.50/CM/COLUMN + GST
BUSINESS $7.00/CM/COLUMN + GST

Back page +25% Front page +50%
Extra colour (sky blue) +25 % extra

Publisher's responsibility:
value of the ad only


SUBSCRIPTION RATES:


CANADA:

12 months CAD 100.00 + GST
first class, 12 months CAD 150.00 + GST
6 months CAD 60.00 + GST

USA:
12 mo. CAD 160.00
6 mo. CAD 90..00
First Class Mail

FINLAND & other countries:
12 months CAD 250.00
First Class Mail

FOR MORE INFORMATION
PLEASE CALL 416-321-0808
GST Registration no. R10549089
Canadian Publications Mail
Sales Product Agreement No. 1000373

The deadline for materials and booking is Fridays at 16.00. Vapaa Sana may from time to time accept materials even on a Monday. However late materials may be rejected without notice.KYMPIN MARKKINAT


Kympin markkinoilla julkaistaan yksityishenkilöiden ilmoituksia, joiden maksimipituus on 5 riviä. Lehdellä on oikeus muokata ilmoituksia. Ilmoituksen hinta on $10/kerta (+ GST`=70©) tai $30 + GSTsama ilmoitus neljässä numerossa peräkkäin. Nämä ilmoitukset on maksettava ilmoitusta varattaessa joko luottokortilla tai käteisellä.Ilmoittaaksesi lehdessä tai verkkosivuillamme, ota yhteys osoitteeseen service @ vapaasana.com tai puhelimitse toimistoon.

Tähän sähköpostisoitteeseen on lisätty välejä roskapostikäytön estämiseksi, poista välit ennen postin llähettämistä. Blank spaces added, delete them prior to sending your email.